Luftvärmepumpar att lita på

Moderna värmepumpar ger lägre driftskostnader, är energibesparande och miljövänliga

Vi installerar luftvärmepumpar i Gävle & Sandviken

Kraven på energisnåla lösningar ökar. Med ny teknik och nya material kan vi idag energieffektivisera fastigheter som sparar pengar och värnar om miljön. Moderna luftvärmepumpar kan halvera dina driftskostnader.

Saknar din fastighet vattenburen uppvärmning eller behöver du komplettera din uppvärmningsanläggning? Då är en luftvärmepump ett givet alternativ som även kyler och ger ett behagligt inomhusklimat även under de varma dagarna.
Dagens  luftvärmepumpar är utvecklade för att passa alla typer av fastigheter.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av luftvärmepumpar speciellt anpassade för det nordiska klimatet som ger effekt ända ner till -35 °C. Det gör att vi enkelt kan hitta bästa möjliga lösning för just ditt hem eller fastighet från väggmonterade system till golvenheter.
Kontakta oss så hjälper vi dig med att välja rätt luftvärmepump för din fastighet. Vi lämnar gärna offert på både installationen och eventuellt serviceavtal på luftvärmepumpen.

Vi installerar luftvärmepumpar Gävle, Sandviken, Hofors, Tierp med omnejd och tar uppdrag i hela Gävleborgs län samt Uppland.

 

Garantier & trygghetsavtal

Du har en 5 årig garanti via oss som är Panasonic auktoriserad installatör. Efter garantitidens slut kan du teckna en trygghetsförsäkring genom försäkringsförmedlaren Arctic Seals AB.

Tecknad trygghetsförsäkring börjar gälla efter att ordinarie garantiperiod har gått ut.

Läs mer om garantier och trygghetsavtal här eller kontakta oss direkt.

 

 

 

 

Vi är även servicepartner till
Panasonic

Panasonics luftvärmepumpar – återigen bäst i test 2021. Läs testet här

 

Installation

Försäljning

VVS-arbeten

Nybyggnad

Service & reparationer

Värmeanläggningar

Kylanläggningar

Värmepumpar