LUFT-VATTENVÄRMEPUMPAR

Spara tusentals kronor varje år med en värmpump från Panasonic 

Luft-vattenvärmepumpar i Gävle & Sandviken

Moderna värmepumpar ger lägre driftskostnader och är energibesparande och miljövänligt

Har du funderat på att byta eller uppgradera er uppvärmning av er villa, garage, kontorslokal eller er industrilokal? Saknar er tomt berg att borra i eller mark att gräva ner slang i så är Luft-vatten värme en perfekt lösning.

Våra luft vatten värmepumpar är försedda med ett innovativt lågenergisystem som ger en perfekt inomhustemperatur och förser hemmet med varmt tappvatten, även när det är riktigt kallt utomhus och värmer och kyler ner hemmet för bästa inomhusklimat. Det är även ett renare, säkrare, billigare och mer miljövänligt alternativ än att använda sig av gas, olja eller el.
Utomhusdelen värmer upp hushållsvatten, elementen och golvvärmen.

De kan även kopplas till ett befintligt central värmesystem för att sänka installationskostnaderna, och vill man kan man koppla till solceller för ytterligare sänkta kostnader. Det är ett av de mest innovativa alternativen för uppvärmning av villor.

Kontakta oss så hjälper vi dig med att välja rätt luft-vatten värmepump för just din fastighet. Vi lämnar gärna offert på både installationen och eventuellt serviceavtal på din värmepump. Vi utgår från Gävle men arbetar ofta i Sandviken, Hofors, Tierp med omnejd och tar uppdrag i hela Gävleborgs län samt Uppland.

 

 

Garantier & trygghetsavtal

Du har en 5 årig garanti via oss som är Panasonic auktoriserad installatör. Efter garantitidens slut kan du teckna en trygghetsförsäkring genom försäkringsförmedlaren Arctic Seals AB. Tecknad trygghetsförsäkring börjar gälla efter att ordinarie garantiperiod har gått ut.

Läs mer om garantier och trygghetsavtal här eller kontakta oss direkt.

 

 

 

 

Panasonics luftvärmepumpar – återigen bäst i test!

Bästa luftvärmepumpen 2021 – läs hela testet från bäst i test guiden här.

 

 

 

 

Vi är även servicepartner till Panasonic

Teknisk Service kylteknik & VVS

Installation

Försäljning

VVS-arbeten

Nybyggnad

Service & reparationer

Värmeanläggningar

Kylanläggningar

Värmepumpar